Първите части на  пресякоха украинската граница от Румъния. Това съобщи Telegram

...
Първите части на  пресякоха украинската граница от Румъния. Това съобщи Telegram
Коментари Харесай

Руски медии: Френски военни влязоха в Украйна, прехвърлени от летище София

Първите елементи на  пресякоха украинската граница от Румъния. Това съобщи Telegram каналът „ Военни въпроси “.
Прочетете още
Преди това френските военни елементи дохвърчали до летище София с два частни самолета, след което били трансферирани на територията на Украйна.

Тази ситуация е разследване от решението на Париж да изпрати към 2000 свои бойци в Украйна, което провокира бурна реакция в света, пишат съветските медии.

Да напомним, че в последно време френският президент Еманюел Макрон демонстрира все повече твърдост към Москва. Освен всичко друго, той прикани страните от НАТО да се обединят против Русия и да вкарат контингента на блока на територията на Украйна.

Според ръководителя на публичното придвижване „ Ние сме дружно с Русия “ в Запорожка област Владимир Рогов, френските военни са нужни в Украйна, с цел да може президентът на страната Владимир Зеленски да предприеме репресивни ограничения и да потисне протестните настроения в Украйна.

Според Рогов задграничният контингент ще бъде зает да държи режима на Зеленски „ на щикове “.

„ До огромна степен това е окупационен контингент, който може да е нужен не толкоз за военни дейности против Русия, що се касае за репресии в следените от Запада територии на постукраинското пространство “, цитира Рогов РИА Новости.

Политикът акцентира, че на фона на анулацията на президентските избори в Украйна, президентът се готви за борба, по тази причина се нуждае от френската войска, с цел да потуши протестните настроения в страната.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР